Dj Party

Echipa DJ-PARTY vă stă la dispoziție cu echipamente profesionale și dispunem de o gamă largă de aparatură audio și de lumini ce ne permite realizarea sonorizărilor in interior și exterior.

Experienta Dj nunta

Echipa DJ-PARTY s-a înființat în anul 2000, având ca experiență peste 20 ani de activitate în diverse evenimente și proiecte muzicale, dovedind cu succes în acest timp, seriozitate și profesionalism în organizarea petrecerilor.

Dj-ii din cadrul echipei sunt pregătiți pentru evenimentul dumneavoastră indiferent de natura lui (dj nuntă, dj botez, petrecere privată, etc.) cu experiența în alegerea pieselor mixate cât și cu o arhivă de peste 10.000 de melodii din anii ’50-’60 și până în prezent.

Experiența acumulată pe parcurs ne permite să dăm culoarea muzicală evenimentului dumneavostră în funcție de invitați.

Servicii

Oferim servicii de calitate, asigurând sunet și muzică cu echipamente profesionale la următoarele evenimente: Nunți, Botezuri, Petreceri Private, Aniversări, Petreceri Corporate, Baluri Boboci, Banchete, Lansare de produse, dj nunta.

Dj-ii noștri sunt pregătiți să mixeze atât la petreceri tematice (serate latino, clubbing, disco) cât și la petreceri mixte (nunți, botezuri), unde muzica trebuie să fie diversificată și pe gustul tuturor.

Echipamentul Audio este transportat și instalat în locul unde va avea loc petrecerea dumneavoastră cu 2 ore înainte.

Petrecere Placuta!

Echipa DJ-PARTY își fixează încă de la începutul evenimentului, dorința de a anima petrecerea pe tot parcursul ei cu momente muzicale bine alese, cu muzică pe toate gusturile și din toate timpurile, astfel încât să mulțumim pe toată lumea.

Dj Nunta Ținta noastră -> Distracția dumneavoastră !!!

DJ-PARTY reușește prin pregătire, experiență și entuziasm să imprime evenimentului dumneavoastră momente unice și de neuitat !

Există posibilitatea să construim împreună play-list-ul dumneavoastră și să scoatem în evidență momentele speciale din timpul petrecerii.